Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kérd ajánlatunkat:

+36 20 320 5523
info@smile.hu
www.smile.hu

Ha hírlevelünk rosszul olvasható,
az oldalunkon is megnézheted!
Hírek Zenekar Repertoár Képek Szervezőknek Sajtó Referenciák Rólunk írták Kapcsolat

Egy éves a Symbol Szombat Esti Háza

Teltházas, fergeteges koncerttel ünnepelt klubjában a Smile, egy éves volt a Symbol Szombatesti Háza. A rendhagyó bulira több mint ezren voltak kíváncsiak, a színpadra pedig egymás után ugráltak fel a sztárvendégek. A zenekar új slágerét a Hantaboyt folyamatosan játsszák a rádiók, miközben Gönczi Gábort nagy megtiszteltetés érte: szerepet kapott Lloyd Webber: “József” című, nagysikerű darabjában a Madách Színházban.

Bővebben >>

symbol

20 éves a Smile,
Dívák éjszakája a MUPA-ban

smile

Már biztos a hír: a Smile Zenekar 2011. január 31-én a Művészetek Palotájában, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben ünnepli fennállásának 20. születésnapját!

Gönczi Gábort és a Smile zenekar vezetőjét, Csikós Balázst faggatom az újdonságokról.

- Közeleg a nagy évforduló, hamarosan 20 éves lesz a Smile. Meglepődnék, ha nem készülnétek valami nagy dobásra.

Bővebben >>

Balássy Betty és Varga Feri Karácsonyi koncert

Balássy Betty és Varga Feri A közönség 2006 óta ismerheti és hallgathatja a Balássy Betty és Varga Feri magas színvonalú könnyűzenei produkcióit élő koncerteken és a médiában.
Varga Feri a 2006. év férfihangja címet nyerte el a Megasztárban nyújtott kimagasló teljesítményével. Balássy Betty több nemzetközi és hazai énekverseny nyertese és számos tehetségkutató verseny szakmai munkájának résztvevője. Eddigi munkáik bizonyítják, hogy Ők az ország egyik legnépszerűbb előadóművész párja.

Bővebben >>

Magna Cum Laude Karácsonyi koncert a SYMA Csarnokban

Magna Cum Laude6 évvel ezelőtt még csavarhúzó-nyeleket farigcsált egy asztalosműhelyben. Ma az ország egyik legsikeresebb zenekarának frontembere, a magyar fesztiválok kihagyhatatlan sztárvendége. Mező Misivel, a Magna Cum Laude énekesével a Smile-koncert szünetében, a Symbolban beszélgettünk!

-2 perce játszottad el Gönczi Gáborékkal a Pálinkadalt. Mindig ekkora rá az őrület?

Általában igen, ez a dal valahogy nagyon betalált. A maga egyszerűségében valóságos himnusz lett. És még üzenete is van: minek igyunk mást, amikor nekünk van a világon a legfinomabb nemzeti italunk. Szerintünk a legrövidebb távolság két ember között maga a pálinka!

Bővebben >>

Budapest Jazz Orchestra

Budapest Jazz OrchestraA zenekar 1998-ban alakult az egyetlen professzionális magyarországi bigbandként.

A BJO a tradícionális, 17 tagú big band felállásban működik, programja változatos, a swing korszak big band repertoárjától a crossover és kortárs –klasszikus zenéig terjed. A Budapest Jazz Orchestra rendszeres szereplője a hazai és nemzetközi jazz fesztiváloknak. Az eddigi egyetlen magyar bigbandként lépett fel a Montreux Jazz Fesztiválon és a MIDEM-en, Cannes-ban.

Bővebben >>

A tökéletes csomagolást köszönjük a Meterialplastik-nak!
Az ebédünket Norbi szállítja minden nap!
A Bátorfi fogászat vigyáz a mosolyunkra!
Zenekarunk ruháit is megtámadta a H1Z1 Herczeg!
A Starlimo kedvezménnyel szállítja vendégeinket!
A turnészállást a szállodacentrum--tól kapjuk!

Gönczi Gábor és a Smile Showtime BigBand

A Smile Showtime Bandet Gönczi Gábor, az RTL Klub Fókusz című műsorának házigazdája, szerkesztő-riportere, a Szombat Esti Láz című showműsor népszerű szereplője alapította 1991-ben.

A 11 fős exkluzív élőzenei produkció egyedi hangzását a négytagú fúvósszekciónak és három szóló énekesének köszönheti, évi közel 100 fellépéssel az ország legkeresettebb rendezvényzenekarának számít. Az egész estét betöltő, élő show műsor minden este megújul, a hangulathoz és alkalomhoz illő színpadi jelmezeket és a video kivetítős látványos színpadképet jól kombinálják az élőben rögtönzött vicces átvezetésekkel. A koncert csúcspontján pedig a zenekar “leköltözik” a tánctérre, és a közönség között adja elő a legsikeresebb show-it.

A produkció minőségpolitikájának célja a 100%-os megrendelői megelégedettség megtartása, melyre garancia a kétezernél is többször előadott show, a saját fény és hangtechnika, a profi műsorvezetés és a rendszeres sztárvendégek, minden extra költség nélkül, egy csomagban.

„Hozzájárulunk, hogy hírlevelünk, mint sajtóközleményünk cikkeit leközöljék, más médiumokban azokat és a hozzá tartozó fotókat megjelentessék, részben vagy egészben. Kérjük a megjelenésekről értesítsenek!”.

Ők már minket választottak

Csonka Pici, Détár Enikő, Doszpot Péter, Eddie Jordan, Falusi Mariann, Fenyő Miklós, Ferenczi Gyuri, Gálvölgyi János, Gáspár Laci, Groovehouse Judy, Haddaway, Héder Barna, Holló Márti, Kern András, Király Tamás, Komár Laci, Marsi Anikó, Németh Kristóf, Palik László, Papp Gergő, Peller Mariann, Radnai Péter, Rubint Réka, Schobert Norbi, Somló Tamás, Szandi, Takáts Tamás, Tóth Gabi, Tóth Vera, Tunyogi Péter, Vágó István Dr. Bánáti János az Ügyvédi Kamara Elnöke, Erdei Zsolt "Madár" és az Universum Box Promotion, Fáth Péter és az Amerikai Kereskedelmi Kamara, Flavio Briattore és a Renault Team, Fodor Gábor és a Környezetvédelmi Minisztérium, Hajós András és a Heti Hetes csapata, Kolosi Péter és az RTL Klub, Kóbor János és az Omega együttes, Ómolnár Miklós és a Story magazin, Oszkó Péter és a Deloitte, Simonyi András washingtoni nagykövet, Straub Elek a T-com vezérigazgatója, Sugár András a T-Mobil vezérigazgatója, Váradi József és a Wizz Air, Vízi E. Szilveszter és az MTA, Zsigmond Vilmos Oscar díjas operatőr,

Aegon, Aral, Arcadom, Avis, Avon, Bp Airport, Coca Cola, Deloitte, Dreher, Dunapack, Erste Bank, Electrolux, Ernst & Young, Erste Lízing, FBI, Ford, Fundamenta - Lakáskassza, GEE, Grafton, HBO, Herbária, Henkel, Intel, Malév, Novartis, OBI, Organon, Pharmavit, Porr, Procter & Gamble, PSzAF, Qualysoft, Raiffeisen Bank, Roche, Schneider Electric, Sanoma, Shell, Shering Plough, Top Clean, Toyota, UPC, Volksbank, Wiesbauer, Willo, Zollert Beck

Smile Showtime Kft.

Cégj.: 01 09 860288
Fax: +36 1 400 1802
Mobil: +36 20 320 5523
E-mail: info@smile.hu
Web: www.smile.hu
www.facebook.com/smileshowtime
Fel- és leiratkozás: www.smile.hu
Üdvözlettel:

Gönczi Gábor
és
Csikós Balázs
zenekarvezető
Hírek Zenekar Repertoár Képek Szervezőknek Sajtó Referenciák Rólunk írták Kapcsolat